NIEUWS         WEDSTRIJDEN         SPELERS         REIZEN         CLUBLIED         FOTO`S        FANSHOP         LINKS        CLUB         26.01.2021
  Nieuws
   Nieuwe website op 01-01-2016
 Ga je mee naar Barca - Granada?

Penya La Maquina Blau Grana
(Penya 1532)


Welkom
 
Welkom op de homepage van de nederlandse fanclub van F.C.Barcelona, Penya La Maquina Blau Grana (Penya 1532). Deze penya (fanclub) heeft als doel zo veel mogelijk mensen in contact te brengen met de voetbalclub F.C.Barcelona. Eigenlijk mag je niet spreken over een voetbalclub, omdat F.C.Barcelona een omnivereniging is. Ook de afdelingen handbal, basketbal, zijn erg belangrijk. Bovendien is fan zijn van Barça meer dan fan zijn van een vereniging, Het is een manier van leven.

De Catalanen zeggen niet voor niets, el Barça es més que un club. Oftewel, Barça is meer dan een club. Om ons doel te bereiken organiseren we fanclubavonden waarbij er bijvoorbeeld gezamenlijk naar een wedstrijd van Barça wordt gekeken.

Ook organiseren we een zaalvoetbaltoernooi, bowlingtoernooi en vele activiteiten om het Barça gevoel te verspreiden. Wanneer Barça in Nederland komt gaan we er uiteraard naar toe, maar het mooiste is natuurlijk een wedstrijd van F.C.Barcelona bekijken in Camp Nou. Daarom organiseren we minimaal 1x per seizoen een reis naar Barcelona. Op het programma staan dan een bezoek aan de training met de mogelijkheid om foto's te maken en handtekeningen van de spelers te vragen, een rondleiding in het stadion en een bezoek aan het Barçamuseum, een rondleiding door de stad, een gezamenlijk diner.

Lijkt je dit ook fantastisch, word dan nu lid van onze fanclub!!! . Je ontvangt dan je persoonlijke sociopas en een ander Barça-item, bijvoorbeeld een spelersfoto of Barça-sticker.Daarnaast krijg je 10% korting op fanartikelen via www.sportmaat.nl. Bovendien kun je mee naar Barcelona met onze supportersreis (alleen voor leden!) en ontvang je de maandelijkse nieuwsbrief.

Tenslotte maak je kans op een gesigneerd Barça-shirt!!! Aanmelden.


OVERIG BARCA NIEUWS
REIZEN FOTO`S
  PHP RSS Reader
Derksen: ‘Hij is teruggekomen als routinier, maar het is echt helemaal niks’
Openlijke flirt met Messi wekt grote ergernis: ‘Ze hadden ook kunnen zwijgen’
Kritische Kenneth Perez kan oren niet geloven: ‘Is hij maar dertig jaar?’
Wim Kieft: ‘Zet hem bij Atlético Madrid neer en hij speelt niet’
Van der Vaart snapt euforie totaal niet: ‘Ik zie hem niet spelen bij Ajax’
In de wandelgangen: West Ham wil 38 miljoen betalen voor opvolger van Haller
‘Er komen mensen naar me toe die zeggen: ‘Een wonder dat je nog prof bent’’
Boulahrouz: ‘Ik vraag me af of hij de juiste man is om hiermee verder te gaan’
Topschutter hint naar terugkeer: ‘Ik heb nog genoeg goede jaren in me’