NIEUWS         WEDSTRIJDEN         SPELERS         REIZEN         CLUBLIED         FOTO`S        FANSHOP         LINKS        CLUB         22.05.2018
   Nieuwe website op 01-01-2016
 Ga je mee naar Barca - Granada?

Penya La Maquina Blau Grana
(Penya 1532)

Welkom

Welkom op de homepage van de nederlandse fanclub van F.C.Barcelona, Penya La Maquina Blau Grana (Penya 1532). Deze penya (fanclub) heeft als doel zo veel mogelijk mensen in contact te brengen met de voetbalclub F.C.Barcelona. Eigenlijk mag je niet spreken over een voetbalclub, omdat F.C.Barcelona een omnivereniging is. Ook de afdelingen handbal, basketbal, zijn erg belangrijk. Bovendien is fan zijn van Barça meer dan fan zijn van een vereniging, Het is een manier van leven.

De Catalanen zeggen niet voor niets, el Barça es més que un club. Oftewel, Barça is meer dan een club. Om ons doel te bereiken organiseren we fanclubavonden waarbij er bijvoorbeeld gezamenlijk naar een wedstrijd van Barça wordt gekeken.

Ook organiseren we een zaalvoetbaltoernooi, bowlingtoernooi en vele activiteiten om het Barça gevoel te verspreiden. Wanneer Barça in Nederland komt gaan we er uiteraard naar toe, maar het mooiste is natuurlijk een wedstrijd van F.C.Barcelona bekijken in Camp Nou. Daarom organiseren we minimaal 1x per seizoen een reis naar Barcelona. Op het programma staan dan een bezoek aan de training met de mogelijkheid om foto's te maken en handtekeningen van de spelers te vragen, een rondleiding in het stadion en een bezoek aan het Barçamuseum, een rondleiding door de stad, een gezamenlijk diner.

Lijkt je dit ook fantastisch, word dan nu lid van onze fanclub!!! . Je ontvangt dan je persoonlijke sociopas en een ander Barça-item, bijvoorbeeld een spelersfoto of Barça-sticker.Daarnaast krijg je 10% korting op fanartikelen via www.sportmaat.nl. Bovendien kun je mee naar Barcelona met onze supportersreis (alleen voor leden!) en ontvang je de maandelijkse nieuwsbrief.

Tenslotte maak je kans op een gesigneerd Barça-shirt!!! Aanmelden.

OVERIG BARCA NIEUWS
REIZEN FOTO`S
  PHP RSS Reader
Valencia verlengt met gewilde verdediger en zet afkoopclausule op 100 miljoen
Brighton pikt mogelijke WK-ganger transfervrij op in de Bundesliga
Wenger weigerde Real Madrid: ‘Ik vond dat ik het niet kon maken’
Seedorf en Deportivo La Coruña na nog geen halfjaar uit elkaar
In de wandelgangen: Karsdorp vertrekt mogelijk alweer bij Roma
Lovende Giggs tipt Zidane: ‘Hij is een van de beste spelers ter wereld’
Welke scheidsrechters gaan naar het WK en wat krijgen zij betaald?
Zidane heeft ‘nu al hoofdpijn’: ‘Hoe kan je dat zeggen? Dat bestaat niet’
NEC zwaait twaalftal uit; huurlingen keren terug naar Feyenoord en PEC